Prelude Kraamzorg

Welkom nieuw leven

Ervaringen

Jullie een heerlijke kraamweek geven, dat is wat ik graag doe. Hieronder lees je hoe kersverse ouders mijn kraamzorg ervaren hebben. Ik hoop dat ook jij straks met veel plezier en warmte kunt terugkijken op de kraamweek.

Tanja is een hele fijne kraamverzorgster!

Ze weet veel, geeft veel goede
tips en is ook gezellig om alle dagen in huis te hebben. Ze is ook goed bereikbaar, ‘s avonds maar ook na de kraamweek nog!

Bedankt voor de mooie week!

Marelle

Mijn vrouw en ik hebben een onwijs fijne kraamperiode gehad dankzij Tanja. Niet alleen is ze kundig, maar ook gewoon een enorm lieve, gezellige vrouw. We hebben enorm kunnen lachen samen. Zeker een aanrader!

Nick Doze

Heerlijk als iemand gewoon voelt alsof diegene altijd bij je thuis is geweest. De kids hebben van je genoten en wij natuurlijk ook. Alles was normaal en bespreekbaar. We hebben lekker veel uren met je mogen doorbrengen. Bedankt voor de hulp, gezelligheid en de adviezen.

Guido en Tamara Huider

Tanja is een topper! Ze heeft een enorm veel kennis over de kraamtijd en daarna. Maar ook over borstvoeding, Dunstan babytaal en babygebaren.

We hebben veel aan haar gehad. Je kunt mega lachen met Tanja, maar ze is ook een enorme steun.

10/10 recommend!

Rosmarijn

Al vanaf het begin een goede klik. Goed gevoel voor humor, maar ook zeker een fijne vrouw om wat meer emotionele gesprekken mee te voeren. Altijd paraat met advies en lekkere hapjes. Door haar een hele fijne eerste week gehad. Dankjewel Tanja x

Irene

Jouw rust, humor, ervaring, kennis en je fijne manier van samenwerken bracht ons deze week wat wij nodig hadden met onze kersverse zoon! Je informeert, leert en staat snel klaar.(ook in de avond als we je appte/of even een belletje gaven met een vraag).

Je werkt prettig met ons aan ons zelfvertrouwen, luistert naar onze behoeftes en instrueert waar nodig.

Duizendmaal dank!

Jake, Karen en Jordan

Het eerste moment bij binnenkomst was er gelijk een klik. En zo is Tanja maar liefst twee keer (2016/2019) bij ons geweest om te kramen. Twee totaal verschillende bevallingen dus bij thuiskomst had ik ook andere zorg nodig en daar handelde Tanja professioneel naar, zowel mentaal als fysiek ben ik goed ondersteund. Ook de mannen werden goed verzorgd en kijken wij beide keren terug op een fijne week met een dosis humor want wat hebben we een lol gehad, maar ook serieus op de momenten dat het nodig was.

Liefs van ons, Jeffrey Shamee Jovany & Mylano

Op 8/6 is onze dochter Elin geboren. Vanwege gebroken vliezen en geen weeën ben ik ingeleid. 3 uur na de bevalling mochten we al naar huis gelukkig. Mijn zus had vorig jaar een super kraamverzorgster die wij stiekem ook graag wilden. Bij het melden dat we naar huis mochten hadden wij naar haar gevraagd en ja hoor we hadden mazzel.

Tanja kwam ons een hele week helpen. We hebben super genoten van alle hulp tips liefde en verassende hapjes die ze klaarzette voor ons. We konden ons geen betere kraamverzorgster wensen!

Bedankt Tanja je bent een top vrouw!

Elin

Vrijdag 7/11 werd onze zoon Colin geboren. De lieve en gezellige kraamverzorgster Tanja kwam tijdens onze kraamweek en heeft ons heerlijk in de watten gelegd!

Ze heeft ons zoveel geleerd als nieuwe papa en mama. Op dag vijf heeft ze zelfs prachtige new born foto’s van ons gemaakt, helemaal top!

Colin

Onze eerste dochter Tess is 9/5 geboren met 35+5 weken! Na 5 dagen ziekenhuis mochten we fijn naar huis! Dankzij Tanja en Anna ( stagiaire ) hebben wij een geweldige kraamweek gehad! Omdat Tess 4 weken te vroeg geboren is had ze extra aandacht nodig qua voeding en verzorging. Hier hebben Tanja en Anna ons heel goed in begeleid! Naast het harde werk hadden we ook even de tijd voor een gezellig bakje koffie! Nogmaals bedankt voor deze heerlijke week!
Lieve Tanja en Anna, jullie zijn toppers!

Randy, Anoek en Tess

Wij zijn heerlijk in de watten gelegd door Tanja en Maaike. Het huis was aan kant, onze twee kleuterjongens Tristan en Elias werden verzorgd en vonden ’t supergezellig, we leerden onverwacht nog allerlei handigheden voor ons derde kindje Madelon, en er was altijd tijd voor gezelligheid (het dutje schoot er vaak genoeg bij in omdat we nog druk aan het kletsen waren haha). Dagelijks achtergelaten met vers fruit (altijd leuk versierd), en tot slot de fantastische tiramisu…Dankjewel lieve Tanja&Maaike! Groetjes van Betsy, Bas, Tristan, Elias en Madelon (die inmiddels twee maanden is en groeit als kool…nog steeds op 100% borstvoeding: bedankt voor al je hulp bij het opstarten)

Madelon

Op 24/7 bevallen van ons heerlijke meisje, kraamverzorgster

Tanja (en leerling Sharon) kwamen ons nieuwbakken gezin versterken. In verband met een verlies binnen de vriendengroep hebben we helaas geen fijne start van de week gehad en moesten we even flink zoeken dit verlies met ons geluk te combineren. Maar dankzij deze dames hebben we toch een fijne week gehad. We hebben ONTZETTEND met ze gelachen! En natuurlijk ook heel veel geleerd! Deze dames verdienen een lintje!

Jinte

De eerste dag nadat wij het ziekenhuis hebben verlaten zijn wij heel goed opgevangen door Tanja en Nathalie (stagiaire).
Eerst toch een beetje sceptisch om alles aangaande het huishouden en verzorging uit handen te geven, maar dat was naar een paar uurtjes snel over.
Wij hebben een hele relaxte leuke en vooral leerzame kraamweek gehad waarin alles op een hele goede manier goed is uitgelegd. Tanja, Nathalie heel erg bedankt voor alle goede zorgen jullie zijn echt top en zeker een aanrader. We missen nu onze leuke en vooral creatieve vitamineshakes en fruithapjes al die Tanja heeft gemaakt :-).

Groetjes, Arjan Krystyna en Lena

Op 11/12 is onze mooie dochter Emma geboren.
Moest 3 dagen in het ziekenhuis blijven omdat Emma via een keizersnee geboren is.
We hebben een hele fijne kraamweek gehad. Tanja was onze kraamverzorgster en wat een fantastische dame is dat we hebben heel veel tips van haar gehad ze heeft ons enorm geholpen en het was gezellig veel gelachen.

Emma

Op 30/1 om  is ons dochtertje Meriam geboren, toen wij 3 februari weer thuis kwamen kwam ook onze kraamverzorgster Tanja.
Wij hebben echt genoten van onze kraamverzorgster, wij hebben Tanja ervaren als een hele liefdevolle, zorgzame en humorvolle vrouw! Hartstikke bedankt voor de dagen dat je er was Tanja! We missen je wel hoor! Liefs Vanessa, Hamid en Meriam.

Meriam

Wij hebben twee keer het genoegen gehad Tanja als kraamhulp te mogen ontvangen.

Ze heeft ons 2x 10 dagen fantastisch geholpen..! We missen je nog elke dag met je humor en gezelligheid.

Dani & Toby

Lieve Tanja,

Hartstikke bedankt voor de mooie kraamweek. We hebben genoten van de goede zorgen en de geweldige fruitcreaties Het was voor ons en hele fijne kraamweek!

Veel liefs,
Tim, Susanne, Yinthe en Mason. Antayla, Turkije.

Allerliefste Tanja,

Super bedankt voor deze week. We hebben het echt heel fijn gehad, het was zo fijn dat we met je konden lachen maar ook een ons ei bij je kwijt konden. Een fijnere week als deze konden we ons niet wensen!

We wensen je een hele fijne tijd verder, blijf vooral zoals je bent!!

Ouders van Danae

 

Heb je nog vragen?

Of mag ik jouw ondersteunen met de kraamtijd. Neem dan contact met mij op via het contactformulier.