Over mij

Over mij

Hartelijk welkom op mijn site! Mijn naam is Tanja van der Putten, ik ben 53 jaar jong en trotse moeder van 4 volwassen kinderen.
Als jong meisje had ik maar één wens: ik wil voor baby’s zorgen!

Na eerst 25 jaar voor mijn eigen kinderen te hebben gezorgd, kwam eindelijk mijn lang gekoesterde droom uit: ik werd kraamverzorgende.
Inmiddels 5 jaar verder en een schat aan wijsheid rijker, is het werk in de kraamzorg nog steeds mijn grote passie.

Wil jij een no-nonsense kraamtijd en een goede zorg voor jou, je baby en de overige gezinsleden? Dan kom ik graag bij jou!

Diploma’s en certificaten

Ik ben in bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten. Uiteraard ben ik ingeschreven bij de kamer van koophandel en heb ik een AGB-code.

Ik sta ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Hier hecht ik ontzettend veel waarde aan, aangezien ik door het kenniscentrum altijd op de hoogte blijf van alle scholingen en de nieuwste tips en tricks.

Tevens ben ik aangesloten bij  KraamzorgPartners. Het team van KraamzorgPartners is een hechte groep van zelfstandig werkende kraamverzorgsters, ieder met haar eigen werkwijze en kwaliteiten. Mocht ik onverhoopt niet voor jullie klaar kunnen staan in de kraamperiode, dan neemt één van mijn kundige en gezellige collega’s van  KraamzorgPartners  het direct van me over. Zo ben je in ieder geval altijd verzekerd van goede zorg.